La teva imatge comunica

La teva imatge comunica

Benvinguts tots i totes al meu primer post al blog d’IDERMIC!

Arrenquem aquesta nova col·laboració, que a mi m’entusiasma pel que resulta d’unir dues disciplines que cerquen el mateix: ajudar a que us trobeu a gust a la vostra pell i satisfets amb el vostre cos. No hem torbat millor manera per a començar aquesta col·laboració que explicant-vos el perquè de la mateixa i, de quina forma les tècniques de l’assessoria d’imatge resulten altament útils als pacients que se sotmeten a operacions de cirurgia estètica.

Aquest tipus de treball col·laboratiu és habitual des de fa molts anys en altres països d’Europa i a Estats Units i, per la meva experiència he pogut constat la seva influència positiva en la percepció dels resultats aconseguits per part del pacient. Però comencem pel principi: què és l’assessoria d’imatge? Molts de vosaltres segur que heu sentit a parlar d’aquesta disciplina, sobretot vinculada al món de l’espectacle o les celebrities. I tot i que també és cert que es tracta de quelcom molt comú en aquests àmbits, afortunadament estem en un moment d’important democratització de la professió i, molts dels que ens hi dediquem oferim serveis a l’abast de qualsevol que desitgi veure’s i sentir-se millor amb la seva imatge.

Pot resultar una obvietat però és necessari recordar que “la imatge comunica”. El nostre aspecte és un potent codi de comunicació amb el que transmetem -amb més o menys consciència- una sèrie de missatges que el receptor -qui ens envolta- interpretarà i desxifrarà de manera que amb aquesta informació es construirà una sèrie de judicisi opinions sobre el que observa de nosaltres. I aquí es troba la clau: prendre conciència del que “diu” de nosaltres la nostra imatge i, sobretot i si va en consonància amb el que cadascun de nosaltres desitja transmetre. És en aquest punt on l’assessoria d’imatge (o Image Consulting en la seva terminologia anglosaxona) fa la seva major aportació, ja que és la disciplina que treballa a favor de potenciar les qualitats que l’individu vol transmetre reforçant o aplicant sobre ell les característiques físiques que transmeten aquestes qualitats. En altres paraules, l’assessor d’imatge observarà les qualitats d’aquesta persona per potenciar-les o neutralitzar-les en cas necessari i així aconseguir l’objectiu que desitja sobre la seva imatge.

Entre les tècniques utilitzades en assessoria d’imatge destaca la de l’anàlisi antropomètric que identifica el tipus de silueta de la persona i defineix les seves proporcions. En definitiva, realitza una descripció de la seva harmonia corporal per saber quines correccions portar a terme i òpticament projectar una imatge més equilibrada i atractiva.

Si atenem a aquesta definició veureu perquè l’assessoria d’imatge és tan útil per al pacient que està reflexionant sobre la decisió d’intervenir-se quirúrgicament. La meva aportació amb Idermic per a aquests pacients se centra en dos moments diferenciats i complementaris del procés. Abans de la intervenció: a partir de l’explicació que, des del punt de vista mèdic realitzi el cirurgià sobre la idoneïtat de les intervencions i els resultats que es poden esperar amb ella, el meu paper com a assessora d’imatge serveix perquè el pacient conegui com aquests resultats influiran en el conjunt de la seva harmonia corporal, la imatge que projectarà a partir d’aleshores i les conseqüències a l’hora d’adoptar nous hàbits en el vestir, el maquillatge o el pentinat.

Després de la intervenció: operar-se no només té conseqüències en el sentit més estrictament físic. Acostumar-se a aquesta nova imatge, sovint a aquest nou “jo”, abandonar vells hàbits o augmentar l’autoestima i seguretat en un mateix, requereix d’un temps i, fins i tot, implica una transformació en els gustos i l’estil de la persona protagonista. La intervenció dóna l’oportunitat al pacient de “llui” el seu cos i rostre de distinta manera a com ho feia abans de l’operació. Es trobarà que la mateixa roba que portava ja no li servirà o no li resultarà tan atractiva, o bé el seu rostre li reclamarà un nou pentinat o maquillatge.

El meu paper com assessora d’imatge aquí és acompanyar en tot aquest camí de transformació, atenent als dubtes, interrogants i consultes del pacient perquè realment pugui treure partit al seu canvi d’una forma adequada, essent un punt de recolzament important en el seu procés d’embelliment i ajudant-lo a guanyar seguretat i confiança. A Idermic el pacient és el màxim protagonista, ens preocupem pel seu benestar i innovem constantment per oferir-li les millors tècniques i la millor atenció. La incorporació d’aquesta nova àrea d’Image Consulting amb Dress ‘U up,  que és un pas més en la recerca de la màxima excel·lència de la nostra clínica al servei dels nostres pacients.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2023-01-20T22:56:39+00:00setembre 30th, 2014|Noticies|0 Comments

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!