Instal·lacions2019-03-14T09:41:00+00:00

Instal·lacions

Tots desitgem una pell saludable que es mantingui jove amb el pas dels any, és la nostra carta de presentació i alguna alteració o anomalia en ella pot fer-nos sentir insegurs o amb una baixa autoestima.

La Dermatologia i la Cirurgia plàstica, són les especialitats mèdiques que millor es complementen per oferir tot el ventall de tècniques destinades a la prevenció, el diagnòstic i el tractament dels trastorns de la pell i de la imatge facial i corporal.

IDERMIC és un centre mèdic especialitzat en dermatologia, cirurgia plàstica, reparadora i estètica que s’ocupa de la cura integral de la pell i de la imatge corporal.

Ens preocupem dels nostres pacients, els oferim un tracte proper, personalitzat i amb el màxim rigor científic posant al seu abast els tractaments més efectius i innovadors del mercat.

Disposem de dues clíniques, una situada al centre de Terrassa, al casc antic de la ciutat, on es desenvolupa la major part d’activitat econòmica i cultural. Compta amb instal·lacions modernes i amb aparatologia d’última generació per tal de garantir als nostres pacients tractactaments de qualitat, innovadors i segurs. La segona clínica es troba a Vic, capital d’Osona, i és un centre de nova creació.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

Open chat
¡Pregúntanos lo que quieras!