Preguntes freqüents de Cirurgia Plàstica2022-03-08T10:22:33+00:00

PREGUNTES FREQÜENTS DE CIRURGIA PLÀSTICA

QUINS REQUISITS HA DE TENIR UN PACIENT PER SOTMETRE’S A UNA INTERVENCIÓ DE CIRURGIA ESTÈTICA?

És important tenir clars dos aspectes:

  • En primer lloc els antecedents personals del pacient. Les malalties importants o mal controlades contraindiquen una possible intervenció, com ara malalties cardiovasculars, hipertensió arterial no controlada, diabetis no controlada i malalties psiquiàtriques greus.
  • En segon lloc el pacient ha de tenir coneixement de la seva pròpia imatge. Ha de saber el que desitja, el que pretén aconseguir i el que no li agrada. Així mateix ha de ser realista amb els resultats que es poden aconseguir mitjançant la cirurgia.
QUIN RESULTAT ES POT ESPERAR DE LA CIRURGIA ESTÈTICA?

L’objectiu de la cirurgia estètica és millorar l’aspecte i la confiança dels pacients sense perdre la seva identitat i essència. Una cirurgia no ha de pretendre canviar a la persona sinó que ha de buscar mostrar la millor versió d’un mateix.

QUINS RISCOS POT TENIR LA CIRURGIA ESTÈTICA?

La cirurgia estètica, com qualsevol altre tipus de cirurgia, té riscos inherents com ara al·lèrgies , infeccions de teixits, hemorràgies, etc. No obstant això, està demostrat que el percentatge de complicacions generals és extremadament baix degut a que normalment requereix una anestèsia menys profunda i que en general es realitza en pacients sans. Cada any, milions de persones se sotmeten a operacions d’estètica sense problemes, ja que els resultats compensen els eventuals riscos.

QUINES CONDICIONS DE PAGAMENT OFEREIX EL SEU CENTRE?

Al nostre centre disposem de diferents fórmules de finançament, de gran flexibilitat per tal de poder oferir la que millor s’adapti a les seves necessitats. Disposem d’acords amb diferents bancs per al finançament de serveis mèdics i quirúrgics, vostè només haurà de dir-nos en quants mesos ho vol pagar, i nosaltres ens encarregarem de tot.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

¡Pregúntanos lo que quieras!