Trasplantament de cabell

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


UNITAT CAPILAR

TRASPLANTAMENT DE CABELL

Torna a lluir cabellera de manera còmoda, ràpida i senzilla

La pèrdua del cabell en homes i dones és un problema estètic i emocional sever. En el cas de l’alopècia andro-genètica o calvície típica masculina implica veure’s amb més edat i la pèrdua de la proporció facial.
Un trasplantament de cabell pot definir-se com una redistribució fol·licular del cuir cabellut, en la qual es retiren fol·licles de l’àrea on hi ha pèl: àrea donant del pacient (regió occipital i temporal del cap, zones no influenciades per l’acció genètica i hormonal). Els resultats són totalment naturals i en la línia d’implantació frontal s’evita l’aspecte antiestètic que podia produir-anteriorment amb altres tècniques com els “flocs de canell”.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

Utilitzem la tècnica FUE, en la qual les unitats fol·liculars (unitat fol·licular: agrupació de pèls) es trasplanten una a una. El pèl de la zona donant ha de ser rasurat per deixar-lo amb un llarg de 0,5 a 1 mm. Aquesta zona serà adormida mitjançant anestèsia local, de manera que el pacient roman despert durant la intervenció.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ

En no ser necessària l’hospitalització, el pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. Les microcicatrices produïdes per l’extracció fol·licular siguin poc visibles.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Des del dia 1 de l’empelt capil lar, el fol·licle pilós trasplantat seguirà un procés de creixement, que amb lleugeres variacions, tindrà aquestes fases d’evolució.
1r mes després d’un empelt capil·lar:
El cabell implantat caurà iniciant un cicle nou de creixement mantenint-se en fase de repòs dels següents 2-4 mesos.
3r 4t mes després de l’empelt capil·lar:
El cabell trasplantat comença a créixer. Inicialment surt fi i no sortiran tots els implantats, però lentament aniran agafant gruix i apareixeran nous cabells.
6è mes després de l’empelt capil·lar:
El cabell agafa cert gruix i longitud. Encara no tindrà tota la població fol·licular però es va apreciant una major densitat.
9è – 12è mes després de l’empelt capil·lar:
En aquests 3 últims mesos ja es pot apreciar el resultat final de l’empelt capil·lar amb un cabell de major gruix i aconseguint una gran densitat.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:17:16+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Trasplantament de cabell

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!