Tractament d’ulleres

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS FACIALS

TRACTAMENT D’ULLERES

Potencia i il·lumina la teva mirada

Les ulleres poden aparèixer a qualsevol edat i sexe per cansanci, preocupació o simplement ser una condició genètica present des de la joventut. En ocasions, el que predomina és un solc a les parpelles inferiors, en d’altres s’associa també una coloració violàcia de les mateixes. Les ulleres poden causar complexe en les persones que les pateixen ja que la mirada és una de les zones de la cara que rep més atenció. La tècnica per millorar la zona periocular i en concret el solc de la ullera consisteix en la infiltració d’un àcid hialurònic específic.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Amb la injecció d’àcid hialurònic al solc de la ullera mitjançant una cànula de petit calibre. És un procediment ràpid (uns 15 minuts) que es realitza a la consulta. No és un tractament dolorós ja que s’aplica prèviament a la zona una crema anestèsica.

QUIN TIPUS D’ÀCID HIALURÒNIC S’INJECTA?

L’únic àcid hialurònic del mercat que té indicació per tractar aquesta zona és el Redensity II de Teosyal. Redensifica la zona periocular ja que a més de l’àcid hialurònic que hi conté també porta una sèrie d’aminoàcids i vitamina B que hidraten els teixits. A més conté anestèsic, fet que fa confortable el tractament.

QUINA DURABILITAT TÉ?

Es tracta d’un producte estèril, viscoelàstic i no permanent que no precisa cap prova d’al•lèrgia prèvia. La durabilitat del tractament s’estima al voltant de l’any.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són immediats i completament naturals. El pacient es pot reincorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:05:36+00:00gener 28th, 2019|Comentaris tancats a Tractament d’ulleres

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!