Tractament de les marques d’acnè

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS FACIALS

TRACTAMENT DE LES MARQUES D’ACNE

Llueix una pell més sana i uniforme

Fractora és un dispositiu de radiofreqüència fraccionada que emet una energia a la pell que estimula als fibroblasts unes cèl·lules presents a la dermis encarregades de fabricar col·lagen i elastina. L’objectiu del tractament és el de millorar la qualitat de la pell atenuant les marques, cicatrius i disminuïnt significativament la mida dels porus. Es pot realitzar sobre acne actiu observant-se també una millora de les lesions. Com es tracta de radiofreqüència fraccionada (el dispositiu emet energia en algunes zones però altres àrees de la pell queden sense lesionar) es produeix un dany mínim a l’epidermis i la recuperació és molt precoç.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Amb prèvia anestèsia en crema o local, es procedeix a tractar les zones de la pell amb marques d’acne amb un manípul quadrat proveït de diferents pins que emeten energia a diferents profunditats. La duració del tractament sol ser d’uns 20 minuts. En funció del grau previ de cicatrius i de l’objectiu desitjat es pot realitzar més d’una sessió, separades entre elles amb un mes. A marques d’acne moderades es recomanen d’1 a 3 sessions.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

És un tractament ambulatori. La incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. Els possibles efectes secundaris són inflamació lleu i enrogiment cutani, generalment transitoris i que es resolen espontàniament en pocs dies. Es recomana utilitzar filtre solar FP50+ les setmanes posteriors al tractament.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

La millora produïda és gradual. Els resultats es noten a partir del mes del procediment, sent màxims als 3 mesos d’haver-se realitzat.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-12T08:29:30+00:00gener 28th, 2019|Comentaris tancats a Tractament de les marques d’acnè

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!