Tractament de la flaccidesa

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS FACIALS

TRACTAMENT DE LA FLACCIDESA

Presumeix d’una pell ferma i més sana

La pell de la cara és més susceptible de patir els efectes del temps, el que provoca la pèrdua d’elasticitat, to i fermesa de les estructures en general conforme avancen els anys. Aquest deteriorament es tradueix en l’aparició de línies d’expressió que, amb l’ús i desgast, donaran lloc a les arrugues que sorgeixen en diferents zones com les periorbitàries (al voltant dels ulls), les peribucals (al voltant de la boca), a l’entrecella, a les comissures labials o al “rictus” o solc nasogenià.

PER A AQUEST TRACTAMENT PODEM APLICAR DIFERENTS PROCEDIMENTS:

Amb el pas del temps la producció de col·lagen disminueix de manera important pel que la pell va perdent fermesa. Un dels tractaments indicats per corregir la flacciditat lleu i moderada són els fils tensors, també anomenats fils màgics o lífting no quirúrgic. Es tracta de filaments d’un material reabsorbible (la majoria de PDO o polidioxanona) totalment compatible amb el nostre organisme que s’insereixen en la pell. Aquest material estimula els fibroblasts, unes cèl·lules que es troben a la dermis i que s’encarreguen de la fabricació de col·lagen i elastina. Aquestes substàncies són essencials per a la redensificació dèrmica pel que al augmentar el teixit de sosteniment, millora la flacciditat cutània. Hi filaments simples i filaments amb espícules.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Els fils tensors es col·loquen a la dermis (la capa de sota l’epidermis) mitjançant una agulla molt fina. Un cop posicionat el fil, l’agulla es retira i el fil queda fixat a la zona desitjada. Els filaments simples no van ancorats i els fils espiculados s’ancoren a la dermis en produir una tracció suau. El tractament no és dolorós, sol utilitzar anestèsia local en determinades zones o crema anestèsica. Es tracta d’un procediment ràpid i senzill d’uns 20 minuts de durada aproximada.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

És un tractament ambulatori i molt poc invasiu. La incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. Els possibles efectes secundaris són inflamació lleu i algun petit hematoma que desapareix als pocs dies.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

De manera immediata es nota un cert efecte tensor per l’edema lleu dels teixits però no és fins als 3 mesos després de la seva implantació quan s’arriba al resultat desitjat. Encara que el cos reabsorbeix els fils als 6-8 mesos, els seus efectes es mantenen entre 12 i 18 mesos.

Fractora és un dispositiu de radiofreqüència fraccionada que emet una energia a la pell que estimula els fibroblasts unes cèl·lules presents a la dermis encarregades de fabricar col·lagen i elastina. L’objectiu del tractament és el de millorar la qualitat de la pell atenuant les arrugues, augmentant la fermesa i disminuint significativament la mida dels porus. En tractar de radiofreqüència fraccionada (el dispositiu emet eneregía en algunes zones però altres àrees de pell queden sense lesionar) es produeix un dany en l’epidermis mínim i la recuperació és molt primerenca.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Prèvia anestèsia en crema o local es procedeix a tractar la pell amb un manípul quadrat proveït de diferents pins que emeten energia a diferents profunditats. La durada del tractament sol ser d’uns 20 minuts. En funció del grau previ d’envelliment de la pell i de l’objectiu desitjat es pot realitzar més d’una sessió separant les mateixes d’un mes. Les àrees que es solen tractar són cara i coll.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

És un tractament ambulatori. La incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. Els possibles efectes secundaris són inflamació lleu i envermelliment cutani en general transitoris i que resolen espontàniament en pocs dies. Es recomana utilitzar filtre solar FP50 + les setmanes posteriors al tractament.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

La millora produïda és gradual. Els resultats es noten a partir del mes del procediment sent màxims als 3 mesos del mateix.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:10:05+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Tractament de la flaccidesa

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!