Textura de la pell

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS FACIALS

TEXTURA DE LA PELL

Recupera l’elasticitat, el to i la hidratació de sempre

La pell de la cara és més susceptible de patir els efectes del temps, el que provoca la pèrdua d’elasticitat, to i fermesa de les estructures, en general conforme avancen els anys. Aquest deteriorament es tradueix en l’aparició de línies d’expressió que, amb l’ús i desgast, donaran lloc a les arrugues que sorgeixen en diferents zones com les periorbitàries (al voltant dels ulls), les peribucals (al voltant de la boca), a l’entrecella, a les comissures labials o al “rictus” o solc nasogenià.

PER A AQUEST TRACTAMENT PODEM APLICAR DIFERENTS PROCEDIMENTS:

El peeling químic és una tècnica utilitzada per millorar l’aspecte del cutis. Consisteix en l’eliminació de diferents capes de l’epidermis mitjançant l’aplicació d’un agent químic irritant o càustic. Això produeix una renovació de les capes de la pell sent substituïdes per altres de noves de millor qualitat, amb menys taques i arrugues i millor textura. S’obtenen diferents beneficis: entre ells l’augment del col·lagen i l’elastina que millora les arrugues, la despigmentació de taques o el control sobre el greix i bacteris en les pells acneiques. S’usen per millorar l’aspecte de la pell danyada pel sol o per la rosàcia, disminuir arrugues, millorar les cicatrius d’acne o varicel·la i descolorir o eliminar taques. Depenent del poder de penetració de la substància química s’eliminaran més capes de pell. Tot i que el peeling està indicat en casos d’envelliment fisiològic o solar i per al tractament de taques i acne, també pot emprar-se com un mitjà per “mantenir una pell sana, llisa, lliure d’impureses i lluminosa” ja que tanca els porus, aporta uniformitat al to de la pell i dóna un aspecte més juvenil i saludable. D’altra banda també posa en condicions la pell per rebre qualsevol tipus de tractament dermatològic.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Els peelings químics es realitzen a la consulta de forma ambulatòria. El procediment consisteix en aplicar una substància química a la pell mitjançant un pinzell o torunda. El temps d’aplicació depèn de l’extensió tractada i de la substància emprada. Varia entre 10 minuts i 2 hores. Durant el procediment es pot notar una lleu sensació de picor més intensa com més profund sigui el peeling que desapareix al retirar el producte. Entre les substàncies emprades en el peeling es troben el fenol i els àcids: glicòlic, tricloracètic, salicílic i kòjic. L’elecció d’aquestes substàncies dependrà de l’objectiu del tractament (despigmentant, antiacneic o antiarrugues). La periodicitat del peeling també dependrà de l’objectiu del tractament així com de la substància emprada. En alguns tipus de peelings (peelings intermitjos) una única aplicació es suficient per apreciar canvis significatius mentre que en els peelings més superficials per aportar lluminositat al rostre es realitzen entre tres i cinc sessions cada 2 o 3 setmanes.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Permeten una incorporació immediata a les activitats de la vida diària. Després del peeling és imprescindible la protecció solar almenys durant 3 setmanes posteriors a la realització del mateix.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

La millora de la pell es nota després d’1 o 2 dies amb els peelings més suaus i fins al cap d’un mes amb els més intensos.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

La mesoteràpia facial consisteix en realitzar una hidratació profunda de la pell mitjançant microinjeccions compostes per àcid hialurònic i un complex nutritiu i revitalitzador (vitamines, minerals, àcids nucleics i fins a 23 aminoàcids) que permeten la millora visible, integral i sobretot natural de la qualitat, lluminositat, tonicitat i fermesa de la pell. Està especialment indicat en la prevenció de l’envelliment en pacients amb falta de lluminositat, deshidratació de la pell, relaxació cutània i flacciditat, pèrdua de tonicitat i flexibilitat. Es realitza a la consulta i sol durar de 15 a 20 minuts.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Després de la sessió pot aparèixer cert enrogiment i/o inflamació que se soluciona espontàniament en les següents hores. El pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. Després del procediment es poden aplicar els cosmètics habituals i el maquillatge.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

L’efecte es manifesta a les poques hores de la primera sessió, millorant les arrugues i la flacciditat. La mesoteràpia facial és un tractament biològic progressiu que necessita un mínim de 2-3 sessions per al rejoveniment visible de la pell.

La freqüència d’aplicació serà aconsellada pel nostre especialista, en funció de cada pacient i de les seves necessitats.

El fotorejoveniment mitjançant l’aplicació de la Llum Intensa Polsada (IPL), és un dels més moderns tractaments per recuperar la bellesa natural de la pell de forma ràpida, indolora i sense període de recuperació. L’aplicació de polsos de llum millora eficaçment els signes visibles de l’envelliment cutani, disminueix les arrugues existents, millora la textura de la pell i retorna a la cara la seva lluminositat. També s’utilitza per a tractar taques i pigmentacions, cuperosi, petites venetes i capil·lars, vermellors, porus dilatats i seqüeles de l’exposició solar. Es poden tractar diferents àrees: cara, coll, escot, dors de les mans i diferents zones corporals. Les sessions duren de 20 a 30 minuts.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Encara que es tolera bé es pot aplicar anestèsia en crema per minimitzar la sensació.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Pot aparèixer algun enrogiment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (cal utilitzar un FP50+ almenys unes 2-3 setmanes després del procediment).

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La lluminositat es percep des de la primera setmana i les taques desapareixen als 10 dies. Solen caldre d’1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després es pot passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:09:23+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Textura de la pell

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!