Telengiactèsies i cuperosi

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS FACIALS

TELENGIACTÈSIES I CUPEROSI

Cuida i mima la teva pell

Les dilatacions vasculars poden ser úniques en forma d’aranya o múltiples (cuperosi). Els angiomes són malformacions congènites de mida variable que poden aparèixer en qualsevol part del cos, al naixement o poc després. Actualment la tecnologia làser és la millor opció per al tractament dels angiomes o punts rubí, cuperosi i aranyes vasculars perquè coagula de manera selectiva els capil·lars dilatats, sense produir dany a la pell.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El tractament amb llum polsada dirigeix controlats polsos de llum a la superfície de la pell. La llum és absorbida per una de les substàncies químiques naturals del propi cos: l’hemoglobina a la sang.
L’hemoglobina converteix l’energia de la llum en calor. Aquesta calor és dirigida a la paret dels vasos sanguinis, els quals són danyats i eliminats permanentment pel mecanisme de defensa del propi cos. El tractament dura pocs minuts. Cada pols o emissió de llum, es percep com un lleu picada o pessic però és perfectament tolerable. Si la cuperosi està associada a granets s’anomena rosàcia i requereixen més tractament mèdic associat.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Pot aparèixer algun enrogiment lleuger o inflor local a la zona de tractament, que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (cal utilitzar un FP50+ almenys unes 2-3 setmanes després del procediment).

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats finals saprecien passades unes 3 -4 setmanes del tractament. En ocasions, a les lesions de la cara es necessiten dues sessions per tractar aquestes venetes. A les varícules de les cames, depenent de la severitat de les lesions, són necessàries de dues a cinc sessions per eliminar-les per complet.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:08:29+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Telengiactèsies i cuperosi

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!