Taques

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS FACIALS

TAQUES

Aconsegueix una pell més radiant i lluminosa

Els lentígens solars solen aparèixer després dels 30 o 40 anys. Es tracta de taques ovalades o rodones, de diferents tonalitats de marró, uniformes i que es localitzen a la cara, a l’escot, en els braços o al dors de les mans. Són més grans que les pigues/efèlides i no desapareixen a l’hivern. Els lentígens solars no són cancerosos ni tenen risc de produir un càncer de pell però ens diuen que l’exposició solar ha estat excessiva.

La millor forma de prevenció és l’ús de protectors solars i controlar l’exposició al sol i un cop ja han aparegut es poden eliminar de manera ràpida i indolora amb l’aplicació de la llum polsada intensa (IPL).

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Encara que es tolera bé es pot aplicar anestèsia en crema per minimitzar la sensació.
Com és el procés de recuperació?
Pot aparèixer algun enrogiment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (cal utilitzar un FP50+ almenys unes 2-3 setmanes després del procediment).

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La lluminositat es percep des de la primera setmana i les taques desapareixen als 10 dies. Solen caldre d’1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després es pot passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:13:47+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Taques

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!