Plasma ric en plaquetes

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


UNITAT CAPILAR

PLASMA RIC EN PLAQUETES

Frena la caiguda del teu cabell

El plasma ric en plaquetes (PRP) o bioestimulació capil·lar és un procediment científicament provat que s’utilitza per tractar la caiguda del cabell i augmentar la densitat capil·lar. És eficaç en alopècia androgenètica, efluvi telògen i per augmentar la densitat capil·lar tant en homes com en dones.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

Consisteix a extreure sang del pacient (com si d’una analítica normal es tractés) per a després centrifugar i seleccionar del plasma la concentració més rica en factors de creixement (un conjunt de proteïnes i plaquetes de la nostra sang que regeneren els teixits). El plasma s’aplica en el cuir cabellut mitjançant petites injeccions amb una agulla molt fina. La durada del tractament és d’uns 20-30 minuts, no es requereix cap cura específica després de la sessió i la incorporació a les activitats és immediata. No té cap efecte secundari ni produeix efectes adversos perquè el tractament es realitza amb la nostra pròpia sang. Es recomanen 3 sessions.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats s’aprecien des de la primera sessió. El primer que es nota és una reducció del nombre de cabells que cauen. Als 3 mesos es comença a observar una redensificació capil·lar variable en cada pacient.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:18:02+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Plasma ric en plaquetes

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!