Hiperidrosi

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS CORPORALS

HIPERIDROSI

Torna a gaudir del teu dia a dia

La hiperhidrosi o excés de sudoració és un problema que afecta per igual a ambdós sexes i es pot donar a qualsevol edat. Pot produir un sentiment de vergonya i condicionar la vida social així com les relacions personals i laborals.
La sudoració excessiva pot afavorir l’aparició d’infeccions. En alguns casos la hiperhidrosi pot estar acompanyada per pudor a causa dels bacteris relacionades amb la suor, rebent el nom de bromhidrosis.

PER A AQUEST TRACTAMENT PODEM APLICAR DIFERENTS PROCEDIMENTS:

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Podem tractar la hiperhidrosi axil·lar satisfactòriament i de manera definitiva en molt poques sessions amb radiofreqüència fraccionada: Fractora. El dispositiu emet una energia (ones de calor) que produeix la destrucció del 90% les glàndules sudorípares. La destrucció és permanent pel que aquestes glàndules no tornaran a regenerar-se. La termoregulació corporal no es veu afectada ja que tan sols representen el 2% de 4 milions de glàndules que tenim repartides per tot el cos. Tampoc s’observarà hipersudoració compensatòria.
El tractament és senzill i es realitza sota anestèsia local. La sessió té una durada de 20 minuts aproximadament en cada aixella. Se solen realitzar d’1 a 3 sessions en cada aixella.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

El pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. S’utilitza una crema antiinflamatòria suau durant una setmana.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els beneficis comencen a ser perceptibles a les 3 setmanes de la primera sessió. La normalització de la sudoració és permanent.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2022-02-23T22:27:37+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Hiperidrosi

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!