Greix localitzat

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS CORPORALS

TRACTAMENT DEL GREIX LOCALITZAT

Una figura amb la que et sentiràs més tu que mai
BODY FX

Es tracta d’un tractament pioner per combatre la cel·lulitis i reduir la flacciditat i el greix localitzat sense necessitat d’intervenció quirúrgica.
Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Encara que es tolera bé es pot aplicar anestèsia en crema per minimitzar la sensació.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

BodyFX és un dispositiu que actua sobre el greix localitzat mitjançant 3 passos.
El primer d’ells és l’aplicació de les ones electromagnètiques per accedir a les capes més profundes de la pell. Per tensar la pell fa servir una potent radiofreqüència, la qual suavitza els clotets que causa la cel·lulitis. La calor de les ones redueix el volum de les cèl·lules grasses. Les zones que se solen tractar són aquelles amb dipòsits de greix localitzat que no baixen amb dieta ni exercici: zona baixa de l’abdomen, flancs, regió subglútea o cartutxeres. Les sessions tenen una durada d’uns 40 minuts i no són doloroses. Es recomana una tractament setmanal durant 6-8 setmanes.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ

El pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. La zona treballada pot romandre eritematosa (vermella) durant algunes hores, desapareixent posteriorment sense deixar cap marca.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats seran visibles a partir de la tercera sessió i s’aniran incrementant durant els 6 mesos posteriors, sempre que es combini el tractament amb l’exercici físic i una dieta sana i equilibrada.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:12:05+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Greix localitzat

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!