Fotorejoveniment

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


PLATAFORMA LÀSER

FOTOREJOVENIMENT AMB LLUM POLSADA

Recupera la joventut i la llum del teu rostre

El fotorejoveniment mitjançant l’aplicació de la Llum Intensa Polsada (IPL), és un dels més moderns tractaments per recuperar la bellesa natural de la pell de forma ràpida, indolora i sense període de recuperació. L’aplicació de polsos de llum millora eficaçment els signes visibles de l’envelliment cutani, disminueix les arrugues existents, millora la textura de la pell i retorna a la cara la seva lluminositat. També s’utilitza per a tractar taques i pigmentacions, cuperosi, petites venetes i capil·lars, vermellors, porus dilatats i seqüeles de l’exposició solar. Es poden tractar diferents àrees: cara, coll, escot, dors de les mans i diferents zones corporals. Les sessions duren de 20 a 30 minuts.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Encara que es tolera bé es pot aplicar anestèsia en crema per minimitzar la sensació.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Pot aparèixer algun enrogiment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (cal utilitzar un FP50+ almenys unes 2-3 setmanes després del procediment).

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La lluminositat es percep des de la primera setmana i les taques desapareixen als 10 dies. Solen caldre d’1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després es pot passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:16:03+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Fotorejoveniment

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!