Eliminació de tatuatges

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


PLATAFORMA LÀSER

ELIMINACIÓ DE TATUATGES

Esborra els tatuatges que ja no vols sense deixar marques ni cicatrius

És possible que amb el temps algunes persones ja no se sentin identificades amb aquell tatuatge que es van fer d’adolescents. En ocasions els tatuatges també poden ser una limitació per accedir a determinats llocs de treball. Gràcies a l’avanç tecnològic dels dispositius làser és possible eliminar un tatuatge en diverses sessions de manera definitiva.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

El làser utilitza dos passos per eliminar el tatuatge, primer, els pigments absorbeixen l’energia de l’emissió làser i són trencats, mentre que, en un segon pas, un pols d’alta intensitat trenca les partícules de tinta. El resultat estètic final dependrà de factors com el color de la tinta, el tipus de tatuatge, la localització, l’antiguitat del mateix i el color de la pell del pacient.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ

Immediatament després del tractament es produirà enrogiment i inflor de la zona tractada. Pot tenir una sensació de coïssor o cremada després del tractament, generalment aquesta sensació cedeix unes hores després del tractament. Normalment es recomana utilitzar una crema regenerant 2 vegades al dia durant la primera setmana. Es recomana protegir el tatuatge tractat del sol i, si aquest està en una zona fotoexposada, aplicar filtre solar alt FP50 +

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

En el transcurs de 4 a 6 setmanes el nostre metabolisme anirà eliminant les micropartícules de pigment. No han de passar més de 8 setmanes entre sessió i sessió ja que hi ha estudis que demostren que el procés d’eliminació de tatuatges s’alenteix. La mitjana de sessions d’un tractament complet sol estar entre 8 i 15.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:15:01+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Eliminació de tatuatges

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!