Depilació

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


PLATAFORMA LÀSER

DEPILACIÓ

Oblida’t de depilar-te i gaudeix d’una pell suau durant tot l’any

La depilació amb làser o amb llum polsada és la millor manera d’eliminar el borrissol no desitjat de forma permanent en homes i dones. Per aquest motiu és un dels tractaments mèdic estètics més demandats en l’actualitat. Aquesta tècnica permet destruir el fol·licle sense causar lesions superficials a la pell.
A més és el tractament més adequat per a tractar problemes a la pell com l’hirsutisme, creixement excessiu de borrissol en dones, en zones en les que no solen tenir, o la fol·liculitis, és a dir la inflamació de fol·licles pilosos i es pot presentar en qualsevol part de la pell.

> DESCARREGAR FOLLETO 

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

Per aconseguir una depilació duradora o permanent cal destruir el fol·licle pilós en què creix el pèl. Polsos de llum controlats penetren en l’epidermis i són absorbits per la melanina en el borrissol contingut en el fol·licle.

La melanina converteix l’energia de la llum en calor. Aquesta calor es transfereix al fol·licle pilós, el qual és destruït i incapacitat per produir nou pèl. El borrissol que està en la fase de descans (telògena) es tracta més tard. El tractament és només efectiu en borrissols en fase de creixement, perquè aquests estan encara adherits al fol·licle.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ

El pacient pot incorporar-se de manera immediata a les activitats de la vida diària. Es recomana no exposar-se al sol almenys 15 dies després del procediment.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

El nombre de sessions depèn de l’àrea tractada, de la densitat de pèl i del cicle del propi pèl. Per obtenir màxims resultats se solen necessitar de cinc a vuit sessions.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-15T09:23:17+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Depilació

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!