Correcció d’arrugues

DERMATOLOGIA ESTÈTICA


TRACTAMENTS FACIALS

CORRECCIÓ D’ARRUGUES

Aconsegueix un aspecte més jove i relaxat

La pell de la cara és més susceptible de patir els efectes del temps, el que provoca la pèrdua d’elasticitat, to i fermesa de les estructures en general conforme avancen els anys.

Aquest deteriorament es tradueix en l’aparició de línies d’expressió que, amb l’ús i desgast, donaran lloc a les arrugues que sorgeixen en diferents zones com les periorbitàries (al voltant dels ulls), les peribucals (al voltant de la boca), a l’entrecella, a les comissures labials o al “rictus” o solc nasogenià.

Es coneix com a “botox” a la infiltració de toxina botulínica de tipus A, ideal per al tractament estètic de les arrugues facials degudes a l’expressió i mímica de la musculatura facial. La toxina botulínica és un complex que actua relaxant la musculatura. S’utilitza per millorar principalment les arrugues del terç superior de la cara. Millora les potes de gall, les arrugues de l’entrecella i del front i eleva lleugerament les celles cap amunt donant un aspecte més relaxat i jove a la cara. Pot aplicar-se també al coll i a l’escot.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

El procediment es realitza mitjançant la injecció a dosis molt baixes de la toxina, amb agulla molt fina i en petites gotes, de manera superficial a la zona a tractar. No necessita anestèsia (encara que es pot aplicar una crema anestèsica abans del procediment) i tampoc requereix proves al·lèrgiques prèvies. La tècnica té una durada d’uns 15 minuts. Es pot aplicar a qualsevol època de l’any.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

El pacient es pot incorporar immediatament a les activitats de la vida diària. En ocasions és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge.

QUAN NOTARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles entre el tercer i cinquè dia i definitius en quinze dies. Els efectes de la toxina acostumen a durar uns 6 mesos.

L’àcid hialurònic és el producte estrella per al rejoveniment facial, s’utilitza com a farciment dèrmic per la seva capacitat per retenir líquid i atreure aigua, a més d’estimular la producció de col·lagen.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

El procediment es realitza a la consulta. Se sol aplicar una crema anestèsica abans del procediment. La tècnica té una durada d’uns 20 minuts.

Es tracta d’una tècnica mínimament invasiva, que permet al pacient reincorporar-se immediatament a les activitats de la vida diària. En ocasions és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge.

QUAN NOTARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles just després del procediment encara que degut a la inflamació inicial de la zona no serà fins passada una setmana quan s’objectivin els resultats definitius.
Es tracta de substancies reabsorvibles que permeten obtenir uns resultats que reverteixen naturalment amb el pas els mesos.
La durada del farciment varia entre 8 i 12 mesos, de manera que poden anar modificant-se en funció del gust i les necessitats de cada pacient. Aquest tipus de farciment permet a moltes persones provar sense por a equivocar-se.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:04:31+00:00gener 28th, 2019|Comentaris tancats a Correcció d’arrugues

About the Author:

Open chat
¡Pregúntanos lo que quieras!