Psoriasi

DERMATOLOGIA CLÍNICA

PSORIASI

Tractaments personalitzats per a cada cas

La psoriasi és una malaltia inflamatòria crònica de la pell que produeix lesions escatoses gruixudes i inflamades, amb una àmplia variabilitat clínica i evolutiva. No és contagiosa, encara que sí pot ser hereditària. Pot afectar qualsevol part de la pell del cos, freqüentment als colzes, genolls, cara, abdomen i esquena. No és estrany que produeixi afectació de les ungles o al cuir cabellut.

Per diagnosticar aquesta malaltia sol ser suficient la realització d’una bona història clínica, i rarament és necessari recórrer a la biòpsia cutània. La psoriasi és una patologia d’evolució imprevisible, amb períodes lliures de malaltia i agreujaments d’aparició i durada molt variables. Fins al 80% dels pacients la pateixen durant tota la seva vida, ja sigui de forma intermitent o contínua.

El curs crònic i la dificultat del tractament definitiu de la malaltia fan que sigui important una bona relació metge-pacient per aconseguir una bona entesa. El tractament sempre ha de ser individualitzat, segons el patró de presentació i la gravetat dels símptomes, i sense oblidar les circumstàncies personals, socioeconòmiques, laborals, psicològiques i familiars de cada pacient.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-02-06T10:54:59+00:00gener 23rd, 2019|Comentaris tancats a Psoriasi

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!