Excés de sudoració

DERMATOLOGIA CLÍNICA

EXCÉS DE SUDORACIÓ

La solució que millora la qualitat de vida

La hiperhidrosi o excés de sudoració és un problema que afecta per igual a ambdós sexes i es pot donar a qualsevol edat. Pot produir un sentiment de vergonya i condicionar la vida social així com les relacions personals i laborals.
La sudoració excessiva pot afavorir l’aparició d’infeccions. En alguns casos la hiperhidrosi pot estar acompanyada per pudor a causa dels bacteris relacionades amb la suor, rebent el nom de bromhidrosis.

PER A AQUEST TRACTAMENT PODEM APLICAR DIFERENTS PROCEDIMENTS:

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

El tractament de la hiperhidrosi amb toxina botulínica tipus A es realitza mitjançant la infiltració d’aquesta substància amb agulles molt fines. La injecció de la toxina a les zones d’hipersudoració produeix un bloqueig de la transmissió sinàptica temporal mitjançant el bloqueig del neurotransmissor acetil-colina durant 6 mesos, temps durant el qual l’excés de sudoració estarà controlat. El procediment és poc dolorós, es tracta de petits punxades amb agulles molt fines i també es pot aplicar anestèsia tòpica en crema. El tractament té una durada aproximada de 30 minuts.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

El pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els beneficis comencen a ser perceptibles a partir del tercer dia del tractament i s’estabilitzen transcorreguda una setmana. En un 90% dels casos, el pacient sua en menor quantitat o fins i tot no sua. No hi ha sudoració compensatòria (és a dir, no se sua per altres zones). La durada de l’efecte del Botox és d’uns 6 mesos, encara que pot variar en funció de factors com l’activitat muscular del pacient.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Podem tractar la hiperhidrosi axil·lar satisfactòriament i de manera definitiva en molt poques sessions amb radiofreqüència fraccionada: Fractora. El dispositiu emet una energia (ones de calor) que produeix la destrucció del 90% les glàndules sudorípares. La destrucció és permanent pel que aquestes glàndules no tornaran a regenerar-se. La termoregulació corporal no es veu afectada ja que tan sols representen el 2% de 4 milions de glàndules que tenim repartides per tot el cos. Tampoc s’observarà hipersudoració compensatòria.
El tractament és senzill i es realitza sota anestèsia local. La sessió té una durada de 20 minuts aproximadament en cada aixella. Se solen realitzar d’1 a 3 sessions en cada aixella.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

El pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. S’utilitza una crema antiinflamatòria suau durant una setmana.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els beneficis comencen a ser perceptibles a les 3 setmanes de la primera sessió. La normalització de la sudoració és permanent.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-14T09:31:54+00:00gener 23rd, 2019|Comentaris tancats a Excés de sudoració

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!