Gorres HR3 i la seva aplicació en l’alopècia

Gorres HR3 i la seva aplicació en l’alopècia

A la Clínica Idermic de Terrassa us volem informar d’una de les últimes novetats en dermatologia per combatre l’alopècia o caiguda del cabell, la gorra Hr3.

La gorra Hr3 és una alternativa moderna i eficaç, en el tractament, control i prevenció de l’alopècia androgenètica. Aquesta forma de calvície és la més comuna, es dóna en homes i dones i s’expressa per la pèrdua de la densitat capil·lar i la miniaturització del fol·licle pilós.

Aquest tractament, certificat per la FDA, està recolzat per diversos estudis científics que han demostrat la seva eficàcia en alopècia androgenètica i altres tipus d’alopècia menys freqüents.

En aquest article, us expliquem en què consisteix el tractament i quina tecnologia usen aquestes gorres.

Què és la Gorra Hr3?

Les gorres Hr3 són un nou dispositiu que permet aplicar una teràpia làser de baixa intensitat mitjançant LED’s coneguda per les sigles LLLT que anglès volen dir Low Level Laser Therapy.

Les gorres Hr3 tenen aproximadament 120 díodes que apliquen làser de baixa potència a la pell i que es poden utilitzar en qualsevol activitat diària com pot ser en el treball, veient la televisió, fent exercici físic, etc. No és necessari estar connectat al corrent al moment del tractament pel qual el pacient gaudeix d’autonomia mentre la porta posada. Una sessió sol durar uns 12 minuts i quan finalitza s’apaga automàticament. Cada gorra disposa d’una bateria que permet realitzar fins a 4 sessions i es pot recarregar

En quins casos està indicada?

La gorra Hr3 es pot usar sola o com a complement a altres tractaments que s’utilitzen per a la caiguda del cabell. Està indicada tant en homes com en dones.

La LLTT pot millorar la resposta al tractament en aquells pacients que realitzen teràpies orals (vitamines o tractaments hormonals com el finasteride) fàrmacs tòpics (minoxidil) o infiltracions de plasma ric en plaquetes.

També podem utilitzar la gorra com a reforç després d’un trasplantament de cabell per millorar l’adherència i disminuir la inflamació del cabell empeltat.

Com actua la Gorra Hr3?

En dermatologia s’ha investigat com la calor LED estimula cèl·lules de la pell segons la longitud d’ona que s’usi i això afavoreix el creixement del cabell.

La LLTT:

  • Millora la circulació sanguínia dels capil·lars així com la producció d’energia en les cèl·lules.
  • Augmenta el subministrament dels nutrients als fol·licles pilosos.

Com hem indicat, l’ús de la gorra Hr3 anirà acompanyat del tractament mèdic que recomani el dermatòleg. Després el pacient podrà utilitzar la gorra Hr3 per aplicar el tractament de Teràpia Làser de baixa intensitat a la seva casa.

Quan es comencen a notar els resultats?

Els resultats de l’ús de la Gorra Hr3 es comencen a notar a partir de les 6-8 setmanes d’ús. S’aprecia una disminució de la caiguda del cabell i ho podrem notar en els llocs habituals on es detecta com són el bany, els coixins i els raspalls.

D’altra banda el pèl existent té més consistència, grossor i és més brillant. Al cap d’unes setmanes es nota com el cabell creix amb més rapidesa. Es pot establir que la recuperació de la caiguda del cabell comença sobre les 16 setmanes d’ús depenent del grau d’atròfia que hagin sofert els fol·licles pilosos ja que amb el temps aquests es van retraient i perdent vitalitat.

És important destacar que com més aviat s’iniciï el tractament millor serà el resultat.

Són segures les gorres Hr3?

Aquest dispositiu és molt segur i no representa cap perill per a la zona en exposició ni per a la salut en general. És un tipus de llum que no té radiació ultraviolada o ionitzant que pogués ser perillosa per a les persones.

En la nostra clínica de Idermic de Terrassa et podem explicar com funcionen les gorres Hr3 i te les ensenyarem personalment.

Referències

FDA. O.S. Food and Drugs Administration

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2020-02-10T12:06:14+00:00gener 31st, 2017|Dermatologia estètica|0 Comments

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!