Crisalix 3D: Ja pots veure el teu nou jo, abans de l’operació

Ja pots veure el teu nou jo, abans de l’operació

Des d’ara, El Doctor Eugenio Peluffo t’ofereix les simulacions exclusives de Crisalix 3D per a l’augment de mames i procediments facials, una tecnologia que respon finalment a la pregunta que es fan tots els pacients: com em veuré després de la cirurgia o del procediment?” Crisalix: simulacions 3D   

El Doctor Peluffo, especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica, compta des d‘ara amb Crisalix, el primer simulador web 3D per a procediments estètics que recrea en 3D el cos del pacient permetent-nos pre-visualitzacions molt precises del resultat final. Per primera vegada en la història de l’estètica, el pacient pot visualitzar el seu nou cos en una simulació en 3D, en contra d’altres mètodes més tradicionals basats en resultats imaginaris com la utilització de volums o de fotografies d’altres pacients que no representen la veritable anatomia del pacient.

Aquesta avançada tecnologia, augmenta la comprensió i la interacció del paciente, el que permet optimitzar encara més la satisfacció després del procediment. Desocobreix les seves possibilitats en aquest vídeo:

IPRAS recomana la tecnologia de Crisalix. IPRAS, la federació internacional líder en cirurgia plàstica, recomana Crisalix (www.crisalix.com) per l’important progrés que la tecnologia de simulació 3D aporta a tota la comunitat mèdica, així com per l’elevada atenció que percep el pacient. Els pacients que han utilitzat Crisalix han demostrat un nivell de satisfacció molt alt, cosa que es correspon directament amb un dels principals objectius de l’IPRAS: millorar la cura i atenció de tots els pacients interessats en la cirurgia plàstica.

Qué diuen els pacients sobre Crisalix? Els resultats de diversos estudis realitzats a Suïssa entre novembre de 2007 i gener de 2014 demostren que el 90% de les dones prefereixen consultar a un cirurgià plàstic que utilitza un simulador 3D, abans que a un cirurgià que utilitza els mètodes tradicionals per mostrar els resultats post-operatoris. El 100% dels pacients estaven satisfets o molt satisfets amb les simulacions 3D que Crisalix els va proporcionar, i el 87,5% dels pacients van sentir que Crisalix els permetia expressar els seus desitjos i expectatives al cirurgià.

Qué diuen els cirurgians plàstics més reconeguts a nivell mundial sobre les simulacions de Crisalix? Professor Jan Poell, MD (Suïssa), President de ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery): “És una revolució fantàstica per a la pacient i el cirurgià. Per la pacient no hi ha res millor que veure les simulacions sobre el seu propi cos. Aquesta tecnologia hauria d’ajudar a tots els cirurgians, tant als que estan començant com als que compten amb una llarga experiència, a determinar el què realment espera la pacient i millorar així els resultats finals”. Aquesta solució web ultramoderna i de gran creixement reuneix els últims avanços en tecnologia quirúrgia, 3D i tecnologia de la información. Crisalix, amb seu a l’EPFL a Laussane (Suïssa), compta amb a més amb el recolzament de reconeguts cirurgians i del Consell Mèdic d’Assessorament que inclou, entre d’altres, al professor Yves-Gérard Illouz (inventor de la liposucció) i al professor Thomas Biggs (editor en cap del diari IPRAS).

Per a més informació o programar una visita amb el Doctor. Contacte: Doctor Eugenio Peluffo Carrer l’Església, 16, 08221 Terrassa, Barcelona email: info@idermic.es Telèfon: 937 80 14 41

T’aclarim qualsevol dubte. Contacta amb Idermic.es en la nostra clínica estètica de Terrassa.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2021-10-15T08:10:22+00:00juliol 10th, 2015|Noticies|Comentaris tancats a Crisalix 3D: Ja pots veure el teu nou jo, abans de l’operació

About the Author:

Equipo de Idermic
¡Pregúntanos lo que quieras!