Nas

CIRURGIA PLÀSTICA

NAS (RINOPLASTIA)

Resol els problemes estètics i funcionals del teu nas

Podem modificar el perfil i contorn nasal sense passar per quiròfan amb l’ajut de l’àcid hialurònic.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

El procediment es realitza a la consulta. Se sol aplicar una crema anestèsica (opcional), abans del procediment. L’àcid hialurònic es pot aplicar mitjançant petites punxades a la zona o bé amb una cànula (un petit tub flexible). La tècnica té una durada d’uns 20 minuts.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Es tracta d’una tècnica mínimament invasiva, que permet al pacient reincorporar-se immediatament a les activitats de la vida diària. En ocasions és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles just després del procediment encara que degut a la inflamació inicial de la zona no serà fins passada una setmana quan s’objectivin els resultats definitius.
Es tracta de substancies reabsorvibles que permeten obtenir uns resultats que reverteixen naturalment amb el pas els mesos.
La durada del farciment varia entre 12-18 mesos, de manera que poden anar modificant-se en funció del gust i les necessitats de cada pacient. Aquest tipus de farciment permet a moltes persones provar sense por a equivocar-se.

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2023-08-15T16:33:09+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Nas

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!