Mommy Makeover

CIRURGIA PLÀSTICA


CIRURGIA CORPORAL

MOMMY MAKEOVER (CIRURGIES POSTPART PER RECUPERAR LA FIGURA)

Reverteix els canvis corporals produïts després de l’embaràs

L’embaràs produeix una sèrie de canvis que sense dubtes passen factura al cos de la mare: els pits augmenten de mida per preparar-se per a la lactància, l’úter s’expandeix (i per tant l’abdomen) per allotjar al fetus i no són poques les mares que guanyen més pes del compte. Després del part i durant aproximadament un any després, es produeix una recuperació corporal, variable d’una dona a una altra. Els pits es buiden i a causa de l’estirament previ, es produeix una flacciditat cutània important, que provoca una caiguda dels mateixos. La musculatura de l’abdomen pot presentar una debilitat en la seva part central, produint bombaments visibles i la pell abdominal també es veu afectada i pot penjar.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

El Mommy makeover és una tendència estètica cada vegada més demanda per les mares a Espanya i altres països. Inclou un conjunt de tècniques, generalment realitzades en un únic acte quirúrgic, que permeten recuperar de forma eficaç els canvis corporals produïts després de l’embaràs. Fonamentalment s’apliquen tres tècniques quirúrgiques: la mastopèxia, la abdominoplàstia i la liposucció.
Mastopèxia: aquesta tècnica ens permet aixecar el pit caigut, i en cas de ser necessari, aportar volum mitjançant una pròtesi. No és exclusiva de les dones postpart, també es realitza en dones després de grans pèrdues de pes.
Abdominoplàstia: s’utilitza per reparar la paret muscular i eliminar l’excés cutani.
Liposucció: elimina el greix localitzat i remodela el cos.
Cal recalcar que aquest procediment no s’ha de realitzar immediatament després del part. Cal que es produeixi la readaptació fisiològica del cos: el descens de l’úter, la resolució de la distensió abdominal i la retracció cutània. El més habitual és realitzar-la a partir de l’any postpart encara que en alguns casos, com mares que no van donar el pit o amb una gran capacitat de recuperació, pot realitzar-se a partir dels 6 mesos de donar a llum.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Durant els primers dies el pacient notarà molèsties o dolor a la zona abdominal que es controlaran amb l’analgèsia pautada.
Al principi estarà una mica inflada i s’anirà recuperant amb les setmanes.
Ha de portar una faixa abdominal al voltant d’un mes, el que ajudarà a disminuir la inflamació de la zona.
Al voltant de les 2-4 setmanes ja es podrà reincorporar a la feina encara que no es podran realitzar esforços físics importants. A partir dels 2-3 mesos es pot portar una vida completament normal.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Si bé els resultats s’aprecien des de l’inici, el resultat definitiu pot requerir d’entre 9-12 mesos, quan les cicatrius s’aplanen i es blanquegen.

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2019-03-01T08:03:05+00:00gener 30th, 2019|Comentaris tancats a Mommy Makeover

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!