Minilifting

CIRURGIA PLÀSTICA


CIRURGIA CORPORAL

MINILIFTING (MILLORA ELS SIGNES D’ENVELLIMENT )

Eleva i tiba la capa aponeuròtica muscular, readaptant la pell de la zona.

El minilifting facial  és un procediment quirúrgic que ajuda a millorar els signes d’envelliment elevant i tibant la capa aponeuròtica muscular i readaptant la pell de la zona.

S’utilitza per a tractar el 1/3 inferior de la cara, sent els candidats ideals pacients d’edat mitjana (35-45 anys) que presenten signes lleus-moderats de despenjament de l’oval facial.

El minilifting facial pot realitzar-se de forma aïllada o conjuntament amb altres procediments com una blefaroplastia.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

Es realitza baix anestèsia local sola o associada a sedació. El procediment es realitza en unes 2 hores. No requereix ingrés.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Les cicatrius es localitzen estratègicament en solcs naturals de la pell presuricular i en la zona del cabell i amb el temps solen ser imperceptibles. En els primers dies el pacient notarà inflor, molèsties i fins i tot dolor a la regió facial que es controlaran amb la medicació indicada pel seu cirurgià.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Al cap de 2-3 setmanes el pacient apreciarà els primers resultats i podrà incorporar-se al treball. Encara que el procés d’envelliment continua, l’aspecte de rejoveniment facial es mantindrà durant molts anys.

Minilifting facial. Clínica Idermic de Terrassa

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2019-11-12T09:02:05+00:00novembre 12th, 2019|Comentaris tancats a Minilifting

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!