Mentó – Mentoplastia

CIRURGIA PLÀSTICA

MENTÓ

Harmonitza el teu rostre i potencia les teves faccion

Podem armonitzar el terç inferior de la cara mitjançant àcid hialurònic a la zona del mentó. Una barbeta poc prominent pot fer que es marqui més un doble mentó o papada o fins i tot que el nas es vegi més voluminós.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

El procediment es realitza a la consulta. Se sol aplicar una crema anestèsica abans del procediment. L’acid hialurònic s’aplica mitjançant petites punxades a la zona. La tècnica té una durada d’uns 20 minuts.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Es tracta d’una tècnica mínimament invasiva, que permet al pacient reincorporar-se immediatament a les activitats de la vida diària. En ocasions és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles just després del procediment encara que degut a la inflamació inicial de la zona no serà fins passada una setmana quan s’objectivin els resultats definitius.
Es tracta de substancies reabsorvibles que permeten obtenir uns resultats que reverteixen naturalment amb el pas els mesos.
La durada del farciment varia entre 12-18 mesos, de manera que poden anar modificant-se en funció del gust i les necessitats de cada pacient. Aquest tipus de farciment permet a moltes persones provar sense por a equivocar-se.

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2019-09-18T15:42:18+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Mentó – Mentoplastia

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!