Liposucció

CIRURGIA PLÀSTICA


CIRURGIA CORPORAL

LIPOSUCCIÓ

Potencia la teva silueta amb aquesta remodelació corporal

TIPUS DE CIRURGIES:

És un tractament mínimament invasiu que s’utilitza per tractar la flacciditat cutània facial. Permet realitzar un remodelat corporal. Permet aconseguir una pell més ferma en braços, abdomen i cuixes.

Mitjançant una petita cànula adaptada, s’emeten ones de radiofreqüència bipolar i s’aconsegueixen grans resultats gràcies a la seva triple acció:
– Contracció de la zona Fibro-muscular
– Coagulació del greix subcutani
– Tensat dèrmic

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Mitjançant una incisió de 2 mm, s’introdueix una cànula a nivell hipodèrmic o subcutani. Aquesta cànula emet una ona de radiofreqüència bipolar i genera calor, produint una contracció dels envans fibrosos, ruptura dels adipòcits i una estimulació del col·lagen.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Els primers 2-3 dies la zona tractada pot presentar una lleugera inflamació i escassos hematomes. Aquests signes desapareixen entre 1-2 setmanes.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

En tractar-se d’un tractament biològic, cal que els teixits responguin a l’estímul aplicat.
A partir del tercer mes s’observen els primers canvis, els quals s’accentuen als 6 mesos.

És un procediment que s’utilitza per modelar la silueta corporal i consisteix a realitzar una aspiració del greix en zones específiques del cos: abdomen, malucs, glutis, cuixes, panxells, turmells, coll, mentó, braços. Aquesta tècnica va adreçada a persones amb un pes corporal normal, que presenten dipòsits localitzats de greix. No és un procediment que tingui com a finalitat aconseguir una disminució de pes i tampoc elimina la cel·lulitis.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Pot realitzar-se amb anestèsia local, anestèsia local més sedació o anestèsia general, depenent de les zones a tractar. Pot tenir una durada entre 1-4 hores. Si s’acompanya d’una altra tècnica quirúrgica pot requerir ingrés d’una nit a la clínica. La liposucció assistida per làser consisteix a introduir una cànula d’aspiració que compta amb una guia làser, la qual destrueix els adipòcits i facilita l’aspiració del greix.

És un procediment menys traumàtic, de manera que la recuperació és més ràpida, amb menys dolor i hematomes. Després de la liposucció serà necessari l’ús de faixes o mitges elàstiques, que ajuden a controlar la inflamació i afavoreixen l’adaptació de la pell al nou contorn.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Després d’una liposucció es noten molèsties o dolor a la zona tractada, a més d’inflor i alguns hematomes. Aquests solen desaparèixer al voltant de les 3 setmanes. No es pot realitzar activitat física intensa durant aproximadament 4 setmanes.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

A causa de la inflamació inicial, els primers resultats són visibles a partir de la 3a-4a setmana. Posteriorment es faran més evidents al voltant del 3r-4t mes.
Els resultats poden ser permanents, sempre que es mantingui una dieta adequada i es faci exercici periòdicament. Si es guanya pes serà d’una manera més homogènia i no només en una zona localitzada.

Els pacients amb petits dipòsits grassos localitzats poden aconseguir molt bons resultats a través d’una liposucció ambulatòria amb anestèsia local. Aquesta tècnica està indicada per a persones primes que tinguin petits dipòsits de greix que no es modifiquen malgrat la dieta i l’exercici. Aquest mètode permet tractar àrees com ara papada, zona inferior de l’abdomen, flancs, malucs, cara interna dels genolls i regió inferior dels glutis (plecs subglutis).

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Aquest mètode consisteix en l’aspiració del teixit gras mitjançant una cànula sota anestèsia local. La liposucció es practica en forma ambulatòria, és a dir, sense necessitat d’ingrés. La tècnica té una durada de 30 minuts a 1 hora.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Transcorregudes 24 hores el pacient ja es troba en condicions de reincorporar-se a les activitats de la vida diària.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Els resultats s’objectiven transcorreguts entre 1 i 3 mesos. Perquè aquests siguin òptims, el pacient haurà de portar durant el mes posterior a la cirurgia local una faixa compressiva a la zona tractada. També es recomanen drenatges limfàtics manuals després de la tècnica per restablir l’equilibri de l’aigua del cos, tornar a la circulació el líquid retingut en els teixits i disminuir l’edema (inflor) que ocorre després del procediment.

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2019-03-01T08:01:50+00:00gener 30th, 2019|Comentaris tancats a Liposucció

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!