Lifting

PREGUNTES FREQÜENTS DE CIRURGIA PLÀSTICA

LIFTING

Rejoveneix el teu aspecte amb una pell més llisa i uniforme

És un procediment quirúrgic que ajuda a millorar els signes de l’envelliment elevant i tensant els músculs i el greix de la cara i readaptant la pell de la zona. Es poden tractar les zones de les galtes, el coll i la regió frontal.

El lífting facial es realitza de forma aïllada o conjuntament amb altres procediments com una blefaroplàstia o un rinoplàstia.

Els candidats per a aquesta cirurgia són aquelles persones amb signes de flacciditat cutània, amb caiguda de la musculatura, però que encara conserven certa elasticitat cutània. Generalment es realitza entre els 40-60 anys d’edat.

COM ES REALITZA EL PROCEDIMENT?

Es realitza sota anestèsia general i pot durar diverses hores, sobretot si s’associa a altres cirurgies. Normalment requereix una o dues nits d’ingrés en clínica.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Les cicatrius es localitzen estratègicament en solcs naturals de la pell i a la zona del cabell i amb el temps solen ser imperceptibles.
Els primers dies el pacient notarà inflor, molèsties i fins i tot dolor a la regió facial, que es controlaran amb la medicació indicada pel seu cirurgià.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Al cap de 2-3 setmanes el pacient apreciarà els primers resultats i podrà incorporar-se al treball.

Tot i que el procés d’envelliment continua l’aspecte del rejoveniment facial es mantindrà durant molts anys.

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2019-01-30T11:50:21+00:00gener 25th, 2019|Comentaris tancats a Lifting

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!