BodyTite

CIRURGIA PLÀSTICA


CIRURGIA CORPORAL

BODYTITE (TRACTAMENT PER A TRACTAR LA FLACCIDESA CUTÀNIA)

Permet aconseguir una pell mes ferma en braços, abdomen i cuixes

És un tractament mínimament invasiu que s’utilitza per a tractar la flaccidesa. Permet realitzar un remodelat corporal. Permet aconseguir una pell mes ferma en braços, abdomen i cuixes. Mitjançant una petita cànula adaptada, s’emeten ones de radiofreqüència bipolar i s’aconsegueixen grans resultats gràcies a la seva triple acció: Contracció de la zona Fibro-muscular, Coagulació del greix subcutani, Tibat dèrmic.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

Mitjançant una incisió de 2 mm, s’introdueix una cànula a nivell hipodèrmic o subcutani. Aquesta cànula emet una ona de radiofreqüència bipolar i genera calor, produint una contracció dels envans fibrosos, ruptura dels adipòcits i una estimulació del col·lagen.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Els primers 2-3 dies la zona tractada pot presentar una lleugera inflamació i escassos hematomes. Aquests signes desapareixen entre 1-2 setmanes.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

En tractar-se d’un tractament biològic, és necessari que els teixits responguin a l’estímul aplicat. A partir del tercer mes s’observen els primers canvis, els quals s’accentuen als 6 mesos

Cirurgia plastica bodytite. Idermic Terrassa

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2019-11-04T14:53:51+00:00novembre 4th, 2019|Comentaris tancats a BodyTite

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!