Abdomen

CIRURGIA PLÀSTICA


CIRURGIA CORPORAL

ABDOMEN (ABDOMINOPLÀSTIA)

Recupera la teva figura i gaudeix d’un abdomen pla

És un procediment quirúrgic destinat a eliminar l’excés de pell i teixit gras abdominal i millorar, d’aquesta manera, la silueta corporal. A més, es procedeix a reforçar la musculatura abdominal, la qual es distén en cas d’augments importants de pes o després d’un embaràs.

Està dirigida a persones que després de fer dietes o exercicis no aconsegueixen eliminar l’excés cutani i gras de la zona abdominal, a les dones que després d’un o diversos embarassos presenten una laxitud de la musculatura abdominal i del teixit cutani.

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCEDIMENT?

La intervenció es realitza sota anestèsia general, té una durada de 2-3 hores i requereix d’una nit d’ingrés en clínica.
Consisteix a realitzar una incisió per sobre del pubis (la mida de la mateixa depèn de cada pacient). Una segona incisió es realitza al voltant del melic.

S’elimina l’excés cutani, es reforça i tensa la musculatura abdominal i es recol·loca el melic al seu lloc.

COM ÉS EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ?

Durant els primers dies el pacient notarà molèsties o dolor a la zona abdominal, que es controlaran amb l’analgèsia pautada. Al principi estarà una mica inflat i s’anirà recuperant amb les setmanes.

Caldrà portar una faixa abdominal al voltant d’un mes, el que ajudarà a disminuir la inflamació de la zona.
Al voltant de les 2-4 setmanes ja es podrà reincorporar a la feina tot i que no es podrà fer esforços físics importants. A partir dels 2-3 mesos es pot portar una vida completament normal.

QUAN APRECIARÉ ELS RESULTATS?

Si bé els resultats s’aprecien des de l’ inici (ja que desapareix l’excés cutani), el resultat definitiu pot requerir entre 9-12 mesos, quan les cicatrius s’aplanen i es blanquegen.

En la majoria dels casos els resultats són definitius, sempre que s’acompanyi d’una dieta equilibrada i exercici periòdic.

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

PREGUNTES FREQÜENTS

By |2019-03-01T08:01:07+00:00gener 30th, 2019|Comentaris tancats a Abdomen

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!