Dietes personalitzades

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

DIETES PERSONALITZADES

Aconsegueix els teus objectius amb un pla nutricional adaptat a tu

Sempre des d’un rigorós caràcter científic, l’ajudarem a perdre pes, realitzant un estudi nutricional, dietètic, antropomètric i clínic.
Establim un pla dietètic personal, adaptat a les seves necessitats nutricionals així com als seus gustos i hàbits de vida.

Primera consulta (durada aproximada: 60-75 minuts): en aquesta primera consulta es realitza la història clínica del pacient, un estudi dietètic per conèixer els seus hàbits alimentaris i d’activitat física, també es realitza un estudi antropomètric complet, és a dir, mesura de perímetres i anàlisi de la composició corporal per impedanciometria determinant així el pes, la massa grassa, massa muscular, etc. Amb totes aquestes dades definim, segons sigui el seu cas personal, el tipus de pauta alimentària a seguir i els objectius del tractament dietètic, mitjançant un pla personalitzat d’alimentació que sortirà d’aquesta mateixa visita.

Revisions (durada aproximada: 30 minuts): en la segona visita repetim l’estudi antropomètric, i segons el seu cas personal pautarem les revisions que necessiti per assolir els seus objectius nutricionals. En cadascuna avaluarem el seu seguiment a la dieta (si compleix els objectius, si té algun problema o dubte, etc.) i repetirem els estudis antropomètrics sempre que vingui per monitoritzar l’evolució del seu pes, massa grassa, etc. Si cal faríem els canvis o ajustos oportuns en la pauta alimentària.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-02-06T11:06:31+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Dietes personalitzades

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!