Dieta proteïnada

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

DIETA PROTEÏNADA

Perd pes de forma segura i saludable

Suport nutricional, tant en situacions fisiològiques com patològiques.

Aquest tipus de dieta d’aprimament, avalada per la més alta classe mèdica, entre d’altres, pel president de la societat espanyola d’endocrinologia per a l’estudi de la diabetis i obesitat (SEEDO), el posem en marxa de la mà de diferents laboratoris líders en la venda de productes especialitzats per a la dieta proteïnada, com ara la gamma de productes Protibest.

La novetat d’aquest mètode radica bàsicament en què la baixada de pes es realitza molt ràpidament amb una dieta saciant que consisteix en l’aportació just de proteïnes i la restricció màxima (no nul·la) d’hidrats de carboni i greixos perquè el nostre cos utilitzi els que tenim en reserva.
Com ja sap, el nostre objectiu és baixar de pes de forma saludable i mantenir-lo en el temps. Amb la nova dieta proteïnada s’aconsegueix l’objectiu en dues fases:

FASE ACTIVA: amb una ràpida baixada de pes.
FASE DE REEDUCACIÓ: mantenint el nou pes en el temps. Aquesta segona fase és molt important. Recordeu, com més temps estigui el nostre cos en un pes, més gran serà la possibilitat de fixar-lo com a referència en el cervell.

SOL·LICITAR VISITA

DEMANAR HORA +

FINANÇAMENT 0% INTERÈS

LLEGIR MÉS +

By |2019-03-01T08:27:00+00:00gener 29th, 2019|Comentaris tancats a Dieta proteïnada

About the Author:

¡Pregúntanos lo que quieras!