Finançament amb un crèdit al 0% d’interès

financiacion-0-interesFinancem la teva Cirurgia o Tractament de Medicina Estètica al 0% d’interès.

En Idermic tenim l’objectiu de facilitar l’accés a la Cirurgia Plàstica i a la Medicina Estètica a tots els pacients. Per ajudar al fet que els nostres serveis puguin arribar a les persones que ho necessiten podem finançar la teva cirurgia o tractament estètic amb un crèdit al 0% d’interès.

Com funciona el finançament?

Financem els tractaments el preu dels quals sigui partir de 1.500 € d’ara endavant amb un crèdit al 0% interès en còmodes terminis mensuals, fins a un màxim de 24 mesos. Els finançaments superiors a 24 mesos estan subjectes a l’aplicació d’interès.

Tractament Període
Fins a 1.500 € 6 mesos
de 1.501 € a 3.000 € 12 mesos
3.001€ en endavant 24 mesos

Un exemple de finançament amb crèdit de 3.001 € a 24 mesos TIN 0% TAE 0% són 24 quotes de 125,04 €.

On haig de sol·licitar el finançament?

Una de les preguntes més freqüents és “Quant costa Cirurgia Estètica” o “Quant costa un tractament de Medicina Estètica”. En la primera consulta en Idermic t’informarem del preu del tractament o intervenció que desitgis realitzar-te i de les condicions per sol·licitar el finançament.

Una vegada ho sol·licitis el crèdit i sigui aprovat, tots els tràmits per finançar el teu tractament es realitzen directament en la consulta sense inconvenients ni desplaçaments a cap costat. L’aprovació del finançament aquesta vinculada a l’aprovació de l’empresa financera.

Necessito canviar de banc?

No és necessari canviar de banc. Les quotes de finançament es domicilien en la teva entitat bancària sense necessitat de cap tràmit addicional ni canvi.

Quins documents necessito aportar per finançar el meu tractament?

Has d’aportar el DNI o Targeta de Residència, justificant de compte bancari i justificant d’ingressos (última nòmina o IRPF modelo 100 o 109 en cas d’Autònoms) de la persona que sol·licita el finançament (no és necessari que sigui la persona que realitza el tractament). En casos excepcionals pot ser necessari aportar documentació addicional.

Què passa si no s’arriba a realitzar el tractament o se suspengui?

Has de dirigir-te a Idermic i et gestionem la devolució de la financera de la totalitat o part de tractament no realitzat.

Puc amortitzar el crèdit abans d’hora?

Si es pot, en aquest cas has de posar-te en contacte amb la financera per sol·licitar una amortització o cancel·lació anticipada del crèdit. Aquesta operació pot estar subjecta a costos.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votos, promedio: 5,00 de 5)
Loading...