Tractament de les ulleres

Tractament de les ulleres amb àcid hialurònic

Les ulleres poden aparèixer a qualsevol edat i sexe per cansanci, preocupació o simplement ser una condició genètica present des de la juventut.  En ocasions, el que predomina és un solc a les parpelles inferiors, en d’altres s’associa també una coloració violàcia de les mateixes. Les ulleres poden causar complexe en les persones que les pateixen ja que la mirada és una de les zones de la cara que rep més atenció. La tècnica per millorar la zona periocular i en concret el solc de la ullera consisteix en la infiltració d’un àcid hialurònic específic.

ulls en general - abans

En què consisteix el procediment?

En la injecció d’àcid hialurònic al solc de la ullera mitjançant una cànula de petit calibre. És un procediment ràpid ( uns 15 minuts) que es realitza a la consulta. No és un tractament dolorós ja que s’aplica prèviament a la zona una crema anestèsica.

Quin tipus d’àcid hialurònic s’injecta?

L’únic àcid hialurònic del mercat que té indicació per tractar aquesta zona és el Redensity II de Teosyal. Redensifica la zona periocular ja que a més de l’àcid hialurònic que hi conté també porta una serie d’aminoàcids i vitamina B que hidraten els teixits. A més conté anestèsic cosa que fa confortable el tractament

Quina durabilitat té?

Es tracta d’un producte estèril, viscoelàstic i no permanent que no precisa cap prova d’al•lèrgia prèvia. La durabilitat del tractament s’estima al voltant de l’any.

Quan es noten els resultats?

Els resultats són immediats i completament naturals. El pacient es pot reincorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària.

ulls en general - despres

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votos, promedio: 4,38 de 5)
Loading...