Tractament d’arrugues d’expressió

arrugues-expressio

Es coneix com a “botox” a la infiltració de toxina botulínica de tipus A, ideal per al tractament estètic de les arrugues facials degudes a l’expressió i mímica de la musculatura facial. La toxina botulínica és un complex que actua relaxant la musculatura. S’utilitza per millorar principalment les arrugues del terç superior de la cara. Millora les potes de gall, les arrugues de l’entrecella i del front i eleva lleugerament les celles cap amunt donant un aspecte més relaxat i jove a la cara. Pot aplicar-se també al coll i a l’escot.

Se’n poden beneficiar aquells pacients joves amb primeres arrugues d’expressió així com persones de més edat, combinat amb altres teràpies com els productes de farciment. Està contraindicat en l’embaràs i en pacients tractats amb anticoagulants o amb malalties de la coagulació.

Com es realitza el procediment?

Es realitza mitjançant la injecció a dosis molt baixes de la toxina, amb agulla molt fina i en petites gotes, de manera superficial a la zona a tractar. No necessita anestèsia (encara que es pot aplicar una crema anestèsica abans del procediment) i tampoc requereix proves al·lèrgiques prèvies. La tècnica té una durada d’uns 15 minuts. Es pot aplicar a qualsevol època de l’any.

Com és el procés de recuperació?

El pacient es pot incorporar immediatament a les activitats de la vida diària. En ocasions és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge.

Quan apreciaré els resultats?

Els resultats són visibles entre el tercer i cinquè dia i definitius en quinze dies. Els efectes de la toxina acostumen a durar uns 6 mesos.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Valora!)
Loading...