Rejoveniment amb llum polsada

rejoveniment-llum-polsada

El fotorejoveniment mitjançant l’aplicació de la Llum Intensa Polsada (IPL), és un dels més moderns tractaments per recuperar la bellesa natural de la pell de forma ràpida, indolora i sense període de recuperació. L’aplicació de polsos de llum millora eficaçment els signes visibles de l’envelliment cutani, disminueix les arrugues existents, millora la textura de la pell i retorna a la cara la seva lluminositat. També s’utilitza per a tractar taques i pigmentacions, cuperosi, petites venetes i capil·lars, vermellors, porus dilatats i seqüeles de l’exposició solar. Es poden tractar diferents àrees: cara, coll, escot, dors de les mà i diferents zones corporals. Les sessions duren de 20 a 30 minuts.

En què consisteix?

Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Encara que es tolera bé es pot aplicar anestèsia en crema per minimitzar la sensació.
Com és el procés de recuperació?
Pot aparèixer algun enrogiment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (cal utilitzar un FP50+ almenys unes 2-3 setmanes després del procediment).

Quan apreciaré resultats?

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La lluminositat es percep des de la primera setmana i les taques desapareixen als 10 dies. Solen caldre de 1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després es pot passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

rejoveniment-llum-polsada

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Valora!)
Loading...