Mesoteràpia facial

En què consisteix?

mesoterapia-facialLa mesoteràpia facial consisteix en realitzar una hidratació profunda de la pell mitjançant microinjeccions compostes per àcid hialurònic i un complex nutritiu i revitalitzador (vitamines, minerals, àcids nucleics i fins a 23 aminoàcids) que permeten la millora visible, integral i sobretot natural de la qualitat, lluminositat, tonicitat i fermesa de la pell. Està especialment indicat en la prevenció de l’envelliment en pacients amb falta de lluminositat, deshidratació de la pell, relaxació cutània i flacciditat, pèrdua de tonicitat i flexibilitat. Es realitza a la consulta i sol durar de 15 a 20 minuts.

Com és el procés de recuperació?

Després de la sessió pot aparèixer cert enrogiment i/o inflamació que se soluciona espontàniament en les següents hores. El pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. Després del procediment es poden aplicar els cosmètics habituals i el maquillatge.

Quan apreciaré resultats?

L’efecte es manifesta a les poques hores de la primera sessió, millorant les arrugues i la flacciditat. La mesoteràpia facial és un tractament biològic progressiu que necessita un mínim de 2-3 sessions per al rejoveniment visible de la pell.

La freqüència d’aplicació serà aconsellada pel nostre especialista, en funció de cada pacient i de les seves necessitats.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votos, promedio: 3,88 de 5)
Loading...