Parpelles (Blefaroplàstia)

parpelles

És un procediment quirúrgic utilitzat per millorar l’excés de pell de les parpelles, així com la presència de bosses i greixos que generalment es manifesten amb el pas dels anys i que donen a la cara del pacient un aspecte de mirada trista i cansada.

Com es realitza el procediment?

Generalment es realitza de forma ambulatòria amb anestèsia local i sedació, té una durada d’entre 1 i 2 hores i, després d’unes hores d’observació, el pacient pot tornar a casa.

Com és el procés de recuperació?

Les cicatrius coincideixen amb els plecs naturals de les parpelles i, amb el temps, en la majoria dels pacients són imperceptibles. Després de la blefaroplàstia el pacient notarà una tensió per la inflamació de les parpelles, així com la presència d’hematomes, que se solen resoldre en 1-2 setmanes. S’indicaran una sèrie d’analgèsics per a les molèsties i fred local per millorar la inflamació.

La majoria dels pacients poden llegir o mirar la televisió al cap de 2-3 dies, però no es poden utilitzar lents de contacte fins passades 2 setmanes de la intervenció.

L’ús d’ulleres de sol i protectors solars és important durant les primeres setmanes i es podrà maquillar per dissimular els hematomes.

Quan apreciaré resultats?

A mesura que desapareix la inflamació, comencen a evidenciar-se els resultats. Al voltant de la tercera setmana són molt notoris. No obstant això, el resultat final pot apreciar-se a partir dels 3 mesos de la intervenció.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votos, promedio: 4,57 de 5)
Loading...