Mini-liposucció sense ingrés

mini-liposuccio

Els pacients amb petits dipòsits grassos localitzats poden aconseguir molt bons resultats a través d’una liposucció ambulatòria amb anestèsia local. Aquesta tècnica està indicada per a persones primes que tinguin petits dipòsits de greix que no es modifiquen malgrat la dieta i l’exercici. Aquest mètode permet tractar àrees com ara papada, zona inferior de l’abdomen, flancs , malucs , cara interna dels genolls i regió inferior dels glutis (plecs subglutis).

Com es realitza el procediment?

Aquest mètode consisteix en l’aspiració del teixit gras mitjançant una cànula sota anestèsia local. La liposucció es practica en forma ambulatòria, és a dir, sense necessitat d’ingrés. La tècnica té una durada de 30 minuts a 1 hora.

Com és el procés de recuperació?

Transcorregudes 24 hores el pacient ja es troba en condicions de reincorporar-se a les activitats de la vida diària.

Quan apreciaré resultats?

Els resultats s’objectiven transcorreguts entre 1 i 3 mesos. Perquè aquests siguin òptims, el pacient haurà de portar durant el mes posterior a la cirurgia local una faixa compressiva a la zona tractada. També es recomanen drenatges limfàtics manuals després de la tècnica per restablir l’equilibri de l’aigua del cos, tornar a la circulació el líquid retingut en els teixits i disminuir l’edema (inflor) que ocorre després del procediment.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votos, promedio: 3,75 de 5)
Loading...