Liposucció assistida per làser

liposuccio-assistida

És un procediment que s’utilitza per modelar la silueta corporal i consisteix a realitzar una aspiració del greix en zones específiques del cos: abdomen, malucs, glutis, cuixes, panxells, turmells, coll, mentó, braços. Aquesta tècnica va adreçada a persones amb un pes corporal normal, que presenten dipòsits localitzats de greix. No és un procediment que tingui com a finalitat aconseguir una disminució de pes i tampoc elimina la cel·lulitis.

Com es realitza el procediment?

Pot realitzar-se amb anestèsia local, anestèsia local més sedació o anestèsia general, depenent de les zones a tractar. Pot tenir una durada entre 1-4 hores. Si s’acompanya d’una altra tècnica quirúrgica pot requerir ingrés d’una nit a la clínica. La liposucció assistida per làser consisteix a introduir una cànula d’aspiració que compta amb una guia làser, la qual destrueix els adipòcits i facilita l’aspiració del greix.

És un procediment menys traumàtic, de manera que la recuperació és més ràpida, amb menys dolor i hematomes. Després de la liposucció serà necessari l’ús de faixes o mitges elàstiques, que ajuden a controlar la inflamació i afavoreixen l’adaptació de la pell al nou contorn.

Com és el procés de recuperació?

Després d’una liposucció es noten molèsties o dolor a la zona tractada, a més d’inflor i alguns hematomes. Aquests solen desaparèixer al voltant de les 3 setmanes. No es pot realitzar activitat física intensa durant aproximadament 4 setmanes.

Quan apreciaré resultats?

A causa de la inflamació inicial, els primers resultats són visibles a partir de la 3-4 setmana. Posteriorment es faran més evidents al voltant del 3-4 mes.
Els resultats poden ser permanents, sempre que es mantingui una dieta adequada i es faci exercici periòdicament. Si es guanya pes serà d’una manera més homogènia i no només en una zona localitzada.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votos, promedio: 4,00 de 5)
Loading...