Mames tuberoses

mames-tuberoses

Es defineix com mames tuberoses a una anomalia mamària deguda a una falta en el desenvolupament del pol inferior de la mama que li dóna una forma de con o tub.
Se solen veure com unes mames molt separades i amb una forma tubular. Les arèoles més grans del normal i dilatades per l’herniació del teixit mamari. És habitual que les mames siguin de mida petita i asimètriques.

Com es realitza el procediment?

La correcció quirúrgica és més complexa que en un augment mamari simple. De forma simplificada, consisteix a modificar la base de la mama, redistribuir el teixit mamari, modificar l’herniació i la mida de les arèoles i corregir el dèficit de volum mitjançant una pròtesi de mama.

El procediment es realitza sota anestèsia general i sol durar unes dues hores. Sol requerir un ingrés a la clínica durant 24 hores.

Com és el procés de recuperació?

Després de la cirurgia la pacient notarà molèsties a la zona operada, les mames estaran inflamades. Aquests símptomes es controlen amb la medicació i desapareixen al cap de 1-2 setmanes. Es pot notar la zona de l’arèola adormida però generalment és temporal i tendeix a resoldre en uns mesos.

La pacient pot incorporar-se a la feina a partir de la 2a setmana, sempre que no impliqui realitzar esforços físics com aixecar pesos. A partir de les 4-6 setmanes ja es pot portar una vida normal.

Quan apreciaré resultats?

Els canvis inicials s’aprecien immediatament, encara que amb les setmanes i els mesos els teixits s’aniran adaptant a la nova situació fins a adoptar la forma definitiva al voltant de l’any de la intervenció.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Valora!)
Loading...