Augment de mames

augment-mames

És un procediment quirúrgic que es realitza per millorar la mida i la forma del pit de la dona en les següents situacions: per millorar la silueta de la dona que pensa que els seus pits són massa petits, per corregir la reducció del pit que es produeix després alguns embarassos i per corregir una diferència de mida entre les dues mames com un procediment reconstructiu després de la cirurgia tumoral de la mama.

En què consisteix?

Consisteix en la col·locació d’una pròtesi mamària de gel cohesiu de silicona a través d’una incisió cutània (mugró, submamària, aixella) i, segons el cas, situada per darrere de la glàndula o per darrere del múscul. Es realitza amb anestèsia general i té una durada d’entre 1 – 01:30 hores.

Com és el procés de recuperació?

A les 24 h de la cirurgia, la pacient podrà marxar a casa i portar un embenat que traurà als 3 dies. És normal en aquest període que la pacient noti molèsties i tingui les mames una mica inflades. Tots els símptomes es controlaran amb analgèsics i antiinflamatoris.

A la setmana de la cirurgia, ja es podran realitzar pràcticament totes les activitats quotidianes.

Quan apreciaré resultats?

El resultat s’aprecia al mes de la cirurgia, quan la inflamació ha disminuït. La cicatriu inicialment serà d’una tonalitat rosada però amb els mesos es farà imperceptible.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votos, promedio: 4,08 de 5)
Loading...