micropigmentación médica y estética

La Micropigmentació

Des de la Clínica idermic volem presentar-vos el nou servei de micropigmentació mèdica i estètica de la mà de Sandra Garcia.

La micropigmentació consisteix en implantar pigments a la pell amb l’objectiu d’embellir o reconstruir trets facials i corporals. A aquesta tècnica se la coneix també amb el nom de maquillatge semipermanent. Els efectes duren de 2 a 5 anys, després d’aquest temps és necessari fer uns retocs perquè es mantingui la seva durabilitat.

Unes setmanes després del tractament el pacient ha de sotmetre’s a una sessió de revisió, on s’avalua si és necessari realitzar un retoc sobre el treball inicial.

On es pot aplicar la micropigmentació?

Micropigmentació Estètica:

  • La tècnica ajuda a les persones amb llavis mal definits realçant la seva forma natural i definint seus límits.
  • Ulls i celles: Aquesta tècnica permet repoblar òpticament celles i pestanyes realçant el marc dels ulls i definint millor l’eexpressió de la mirada.

Mèdica Micropigmentació:

  • Dissimular patologies om la calvície, la manca de pigmentació de la pell (vitiligen), algunes cicatrius, etc.
  • Micropigmentació oncològica:Reconstrucció òptica de l’arèola mamària

Diferències entre micropigmentació, microblading  i tatuatges

  • Tatuatge: es fa a la capa de la pell hipodermis i te duració permanent
  • Micropigmentació: es a la capa de pell dermis amb un pigment amb base mineral i te una duració de 2 a 5 anys. Pot durar més en funció de la pell i les cures.
  • Microblading: es fa a la capa de pell epidermis, duració de 6 a 9 mesos, tot i que pot allargar lleugerament la seva duració.Al ser la micropigmentació amb base mineral el mateix cos l’anira eliminant, fent que perdi un color més intens, per això calen els repasos on el temps vaiarà segons la necessitat del pacient.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Valora!)
Loading...
Posted in Tractaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *