Què és el somriure gingival?

Les persones que al somriure ensenyen massa la geniva superior pateixen el què es coneix com a somriure gingival. Aquesta sobreexposició de la geniva pot acomplexar i condicionar el somriure ja que en moltes ocasions els pacients tendeixen a tapar-se la boca amb la mà. No es tracta d’un problema únicament estètic ja que ensenyar les genives constantment pot fer que aquestes s’inflamin i que cridin encara més l’atenció.

Existeixen diferents tractaments per corregir aquesta problemàtica, la majoria d’ells quirúrgics. Quan la causa es deu a una hiperactivitat muscular o llavi hipermòbil (el llavi superior puja massa al somriure) es pot optar per un tractament senzill, ràpid, efectiu i indolor: la toxina botulínica tipus A

EN QUÈ CONSISTEIX?

La toxina botulínica s’utilitza àmpliament en medicina estètica. La injecció de la mateixa produeix una disminució de la contracció muscular.
Per tant, la infiltració de la mateixa als dos músculs elevadors del llavi superior permet la relaxació muscular i una disminució de l’elevació del llavi. És un tractament mínimament invasiu, no necessitarà cap tipus de recuperació, el pacient podrà fer vida normal just després d’abandonar la consulta.

QUI SÓN ELS CANDIDATS PER REALITZAR-SE AQUEST TIPUS DE TRACTAMENT?

Qualsevol persona que presenti un llavi superior que puja molt al somriure i que, per tant, mostri massa la seva geniva superior.

RESULTATS

Al voltant de 4-5 dies inicia la seva acció i sobre els 15 dies s’aconsegueix l’efecte màxim desitjat. El resultat no és permanent, ja que la toxina botulínica es reabsorbeix de manera natural als 6 mesos aproximadament. El nostre llavi conserva el seu moviment i s’aconsegueix l’objectiu desitjat. A més, la toxina botulínica no impedeix que puguem fer ganyotes i tot tipus d’expressions facials així que l’efecte és molt natural.

sonrisa-gingival-antes-y-despues

Amb aquest senzill acte mèdic haurem aconseguit un somriure harmònic i natural ja que amaguem les genives sota el llavi superior que és on haurien estar. El pacient se sentirà segur al somriure i millorarem la seva salut bucodental.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votos, promedio: 5,00 de 5)
Loading...
Posted in Blog @ca, Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *